Make your own free website on Tripod.com

Home

Introductie | Clubgegevens | Historiek | Informatie | Hoe word ik lid? | Locatie Ninove | Kalender | Competitie | Ledenlijst Jeugd | Ledenlijst Volwassenen | Het Paletje | Nieuwsbrief | Flash | Informatisering | Clubkampioenschap | Speler van het jaar | Leden Pagina | Links
Het Paletje
TTC Dender

 

5de Provinciale C

 

nr. 6 juni 2002

 

Nu de clubkampioenen zijn gekend, mocht

ons Birthe de trofeen uitreiken!

 

 

Seizoen 2001-2002 is beindigd. Het eerste in Erembodegem. Het was een jaar van aanpassing, zoeken naar een nieuw evenwicht, zeker na het vertrek van een tiental volwassene spelers naar Denderleeuw 2001. Alleen de C-ploeg moest jammer genoeg, na een lange en spannende eindstrijd degraderen, naar 6de Provinciale. De grote dwingende opdracht is nu direct weer te promoveren en zelfs via 5de Provinciale over twee jaar door te stoten naar 4de Provinciale, een must voor onze club. Maar laten we eerst onze clubkampioenen eren.

 

 

 

1.     Clubkampioenschap TTC Dender

 

Mike De Clippel

 

 

Vader Luc De Clippel, clubkampioen 2001, geeft de beker door aan zoon Mike die na een spannende race in de finale Jordy Van Waeyenbergh klopte met 3-1. Dat Mike door het vrouwelijke schoon achteraf werd overrompeld, nam niemand hem kwalijk (alleen werd hier en daar een jaloers oog gevonden, maar geen kat die er aandacht aan schonk, gelukkig, want zo konden ze toch zien hoe de beste in onze club wordt gefeteerd !)

 

2.    Clubkampioenschap Jeugd en Speler van het Jaar

 

Frederik Meert

 

Na twee seizoenen, die door Robin Machiels waren beheerst, kreeg Frederik Meert nu de wisselbeker in handen; dat hij daarvoor eerst hij de clubkampioen van de vorige edities moest verslaan, vergroot zijn verdienste. Frederik speelt al een heel jaar door op een hoog niveau. Hij is na zijn 3-0 overwinning tegen Robin Machiels in de finale, niet alleen clubkampioen Jeugd 2002 maar ook Speler van het Jaar en bovendien stijgt hij op de klassementsladder naar E4.

 

3.     Clubkampioen Dames

 

Stefanie Fauconnier

 

Verleden jaar clubkampioen Dames omdat ze vrijwel de enige was, dit jaar klopte ze rising star Birthe Ghysens met 3-0 en wordt nu echt the leading lady of the club Dender!

4.     Clubkampioen Ninove

 

Niels Stevens

 

Het clubkampioenschap Ninove moest in twee schuifjes plaatshebben: eentje in de Sporthal van Ninove waar de schiftingen doorgingen, het andere in Erembodegem, verleden zaterdag, voor de finales. Alle acht finalisten waren opgekomen en speelden vijf matchen om te zie, wie waar op de ranking list terechtkomt. Niels Stevens, kersverse E6, werd met sprekend gemak clubkampioen, zodoende volgt hij Ken Bellemans op. In de finale versloeg Niels Tim Devriendt. Derde werd Ken Bellemans, vierde Michael Van der Schueren, vijfde Gregory Hullebroeck, zesde Stijn De Hauwere, zevende David Catteuw en achtste Damy Dumont.

 

5.     Clubkampioenschap Dubbel

 

Jordy Van Waeyenbergh en Jeroen Van Keymeulen

 

Jeroen Van Keymeulen en Jordy Van Waeyenbergh versloegen in de finale het bestuursduo Bert Achtergaele en Evert Iserentant met 3-0.

 

6.     Special Olympics Belgium van woensdag 8 tot vrijdag 10 mei

 

Manu Damman

behaalt brons in Jambes

 

 

Twee jaar geleden vroeg de Nationale Scheidsrechtersraad mij om mee te helpen als tafelscheidsrechter bij de Special Olympics Belgium die toen in Neder-Over-Heembeek werden gehouden. Die Special Olympics biedt personen met een mentale handicap de gelegenheid deel te nemen aan sportprogrammas die aangepast zijn op verschillende niveaus van behendigheid. In tegenstelling tot de Paralympics, voor lichamelijk

gehandicapten, moet men zich bij Special Olympics niet kwalificeren om te kunnen deelnemen. Iedereen met een mentale handicap kan deelnemen volgens het programma van zijn niveau. Daar in Neder-over-Heembeek leerde ik Manu Damman uit Teralfene kennen. Hij speelde vrij goed tafeltennis en ik was ervan overtuigd dat hij zeker tot de besten zou behoren indien hij betere gelegenheid tot trainen zou krijgen. Zijn vader, Herman, die ondertussen permanentieverantwoordelijkheid in ons clublokaal is geworden op maandagavond, was blij op mijn voorstel te kunnen ingaan. Zowel Manu als Herman werden lid van onze club en Manu kreeg op die manier iedere maandagavond extra training samen met de jeugdspelers. En zie - verleden jaar mocht Manu op de Special Olympics in Hasselt niet aantreden bij de tafeltennissers (hij deed wel mee aan de zwemcompetitie) - dit jaar was het prijs in Jambes. Hij werd derde in de hoogste categorie (er waren meer dan vierhonderd deelnemers, alleen al voor tafeltennis) en mocht rond zijn hals de bronzen medaille hangen. Een dikke proficiat voor onze Manu, de vriend van jong en minder jong in onze club. Hopelijk slagen we er ook in Manu te laten selecteren voor de volgende Paraolympische Spelen.

 

 

7.     Klassementen

Vrijdag 31 mei was er Algemene Vergadering PC Oost-Vlaanderen in Balegem (Oosterzele). Alle clubs van Oost-Vlaanderen waren er door n of meer bestuursleden vertegenwoordigd. Voor de spelers was het in die zin belangrijk dat de nieuwe klassementen werden gepubliceerd. Hieronder volgen de spelers die in onze club nu een klassement hebben. Wie met zijn klassement niet akkoord gaat, kan een herziening aanvragen. Niet de club, wel de speler moet dat initiatief nemen. Wel kan de club die herziening steunen en met argumenten staven. De vraag tot herziening dient vr 16 juni 2002 verstuurd te worden naar het Secretariaat PC Oost-Vlaanderen, Westlaan 7, 9900 Eeklo. Wie het nut ervan inziet, doet er toch goed aan eerst met het clubbestuur contact te nemen.

C6: Luc De Clippel, Pascal De Ridder en Alain Van de Velde

D0: Jordy Van Waeyenbergh

D2:Bart Neyrinck en Stijn Rauwet

D4: Mike De Clippel, Jrgen Marissens en Jeroen Van Keymeulen

E0: Evert Iserentant

E4: Robin Machiels en Frederik Meert

E6: Bert Achtergaele, Olivier Segers en Niels Stevens

 

  1. Varia

 

1)      De tafeltenniswereld houdt voorlopig op te bestaan in Ninove. Daar zijn we aan onze jaarlijkse rust toe: in de maanden juni en juli is er dus geen activiteit. We beginnen opnieuw op maandag 5 augustus om 19.30 u., voorlopig nog altijd in de Sporthal in Ninove. We zetten onze zoektocht naar een nieuwe zaal verder. Zoals de meesten al weten, heeft de Raad van Bestuur van H.Harteninstituut beslist voorlopig geen tafeltennis in hun sportzaal toe te staan. Ook de onderhandelingen in de Parochiale Zaal in Neigem brachten geen oplossing voor ons nochtans heel nijpend zaalprobleem. De komende dagen wordt er verder gezocht en onderhandeld. We brengen je op de hoogte zodra we iets meer weten.

2)      In Erembodegem blijven we voorlopig aan de slag, zeker in de maand juni, zowel op maandagavond van 18.30 u tot 22.00 uur en op woensdagnamiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur en op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Hou er wel rekening mee dat op woensdagavond 12 juni na de training de zaal volledig moet worden ontruimd (alle tafels en omheiningen moeten naar een van de paviljoenen overgebracht worden). We rekenen op vrijwilligers om te helpen bij het ontruimen. De zaal blijft voor ons dan gesloten tot en met maandag 17 juni. Op woensdag 19 juni is er weer gelegenheid tot trainen. Uiteraard mogen alle Ninoofse leden komen trainen in Erembodegem. Op zaterdagvoormiddag zullen er in juni geen activiteiten meer plaatshebben in onze zaal. In de maand juli houden we wel volledige platte rust op tafeltennisgebied.

 

  1. Lidgeld niet vergeten te betalen: vr 15 juni!

 

Alle inschrijvingen (met medische attesten) en het lidgeld moet binnen zijn vr 15 juni op het secretariaat. Aan de hand van de binnengekomen inschrijvingen zal het bestuur bepalen hoeveel ploegen in competitie gaan komen. Aarzel dus niet te lang, probeer zo snel mogelijk je inschrijvingsfiche in te vullen en aan Bert Achtergaele of Evert Iserentant te overhandigen. Stort zo snel mogelijk ook je lidgeld, want pas dan kunnen we je als spelend lid aanvaarden.

Het lidgeld bedraagt voor 2002-2003:

42,50 voor de jeugd,

55 voor de volwassenen

25 voor recreanten.

Het lidgeld wordt het beste gestort op onze rekening:

068-2117955-84 van TTC Dender

Je kunt het ook contant betalen aan een van de bestuursleden, maar vraag dan zeker een betalingsbewijsje. Wie vr 15 juni 2002 zijn lidgeld niet heeft betaald, wordt niet op de sterktelijst geplaatst en zal dan zeker het competitiebegin moeten missen.

 

 

 

 

Nr 5 - april 2002

brochettes.jpg

1. Ons tweede Brochettefestival

TTC Dender

bedankt iedereen die ertoe heeft bijgedragen dat

 

Ons Tweede Groot Brochettefestival

 

een schitterend succes is geworden

 

 

Onze dank gaat speciaal uit naar

 

- alle spelers, ouders, familie, vrienden en sympathisanten die door hun aanwezigheid de club hebben gesteund

- alle helpers in de keuken en in het restaurant

- het organisatieteam

- onze sponsors: AD Delhaize Welle, Babys Paradise Halle en RN-Drankencentrale Erembodegem

2. Onze supertombola

Twee sponsors hebben ervoor gezorgd dat we de aanwezigen op ons Brochettefestival konden uitnodigen tot deelname aan een originele prijskamp. AD Delhaize Welle schonk ons een shoppingcart vol Delhaizeproducten en van Babys Paradise Halle kregen we een chocoladen reuzenpaashaas om als tweede prijs aan te bieden. De opdracht was vrij simpel: de inhoud van de shoppingcart moest zo dicht mogelijk in euros worden benaderd. Wie er het dichtst bij zat, won de hoofdprijs. DDe kar had een waarde van 101,92

 


Wint de inhoud van de kar:

 

REMY Ilse Erembodegem

 

Wint de Paashaas:

 

DE NEEF Roland Ninove

Andere prijswinnaars:

 

MEERT Lieven Gent

DE JONGE Ronald Haaltert (met 2 prijzen)

DE CLERCK Frieda Ninove

VAN WAEYENBERGH Jordy Iddergem

ACHTERGAELE Lieve De Pinte

HUYLEBROECK Gilbert Aalst

FAUCONNIER Bram Moorsel

ISERENTANT Erik Ternat

DE VOS-SORGELOOS Denderleeuw

VAN BEMTEN Inge Aalst

HERREGODTS Koen Ninove

NEYRINCK Ben Denderleeuw

MEERT Frederik Ninove

MILO Ghislaine Iddergem

MACHIELS Chris Erembodegem

DE BIE Iddergem

AERTS Chris - Erembodegem

 

De prijzen kunnen in het lokaal afgehaald worden of via een van de bestuursleden bekomen worden.

 

Met dank aan

AD Delhaize Welle

Babys Paradise Halle

 

3. Competitie

Bij de Heren komen er heel wat kijken om de titel te krijgen: Bart Neyrinck won zijn vier wedstrijden, maar ook de drie jongeren van de C-ploeg (Frederik Meer, Olivier Segers en Robin Machiels) komen ervoor in aanmerking. Aangezien juist op 1 februari 2002 Robin Machiels zestien jaar is geworden en hij er in niet geringe mate voor gezorgd heeft dat de C-ploeg opnieuw in de race voor het behoud meedoet, krijgt hij de eer: Speler van de Week.

Bij de Jeugd is het niet ver zoeken. Slechts twee jeugdinterclubs vonden plaats. En speler stak met kop en schouders boven de anderen uit: Niels Stevens! En niet voor de eerste keer!

4. Wedstrijden in de maand januari 2002

Er blijft nog zeer grote onduidelijkheid over het lot van onze C-ploeg. Vanaf volgend seizoen worden er twee eerste provinciales (in plaats van n) opgericht (er zouden zes tot zeven Oost-Vlaamse ploegen zakken uit Nationale, waardoor de helft van de huidige 1ste Provinciale ook zou moeten degraderen). Dat heeft zware consequenties voor alle andere reeksen. Zo zouden volgend seizoen maar 11 ploegen in plaats van 12 in de reeksen van 5de Provinciale spelen. De vraag is: hoeveel degraderen er naar zesde? Twee of slechts n ploeg? Laten we hopen dat de C-ploeg zich weet te redden zonder met die mogelijkheid rekening te moeten houden. Maar erg rooskleurig ziet het er niet uit. Benieuwd of het weekend al wat duidelijkheid zal brengen.

 

De te herspelen wedstrijd tussen TTC Dender A en De Pinte A is in het voordeel van TTC Dender geindigd: 10-6. Niels Stevens werd opgeroepen om als vierde man te fungeren en zonder n wedstrijd te winnen, zorgde hij door zijn aanwezigheid ervoor dat er vier wedstrijden voor de A-ploeg al als gewonnen mochten beschouwd worden (De Pinte was slechts met drie spelers gekomen). Hoe een niet-geklasseerde bij de groten toch ook groot kan zijn. Niels speelde bovendien zeer verdienstelijk en bevestigde op die manier zijn grote mogelijkheden.

 

Heren

 

2B 15020 vr 01/02/02 20.00 Dender A - Ronse A       6-10

3C 15038 vr 01/02/02 20.00 Dender B - Stekene E           13-3

5C 15088 vr 01/02/02 20.00 Palet C - Dender C            3-13

6C 15114 vr 01/02/02 20.00 Egmont F - Dender D            12-4

 

2B 16021 vr 22/02/02 20.00 Palet A - Dender A            12-4

3C 16039 za 23/02/02 19.00 Gemo F - Dender B        8-8

5C 16088 vr 22/02/02 20.00 Dender C - Schendelbeke B     11-5

6C 16114 vr 22/02/02 20.00 Dender D - Sterke Stut E      8-8

 

2B 17019 vr 01/03/02 20.00 Dender A - Madelon A           3-13

3C 17037 vr 01/03/02 20.00 Dender B - Wetteren B     8-8

5C 17088 wo 26/02/02 20.00 Sterke Stut D - Dender C      10-6

6C 17114 za 02/03/02 10.00 Dender D - Sint-Niklase K      3-13

 

2B 18020 vr 08/03/02 20.00 Rooigem-Gent B - Dender A 16-0

3C 18038 vr 08/03/02 20.00 Hamme F - Dender B            12-4

5C 18088 vr 15/02/02 20.00 Dender C - Egmont E            13-3

6C 18112 vr 08/03/02 20.00 Wetteren E - Dender D      10-6

 

2B 19021 di 12/03/02 20.15 Meteor A - Dender A            6-10

3C 19039 ma 11/03/02 20.15 Lede - Dender B          8-8

5C 19088 vr 15/03/02 20.00 Dender C - Galmaarden H      6-10

6C 19113 vr 15/03/02 20.00 Dender D - Sint-Niklase J      3-13

 

2B 20022 vr 22/03/02 20.00 Dender A - Temse A       2-14

3C 20040 vr 22/03/02 20.00 Dender B - Egmont A            6-10

5C 20085 vr 22/03/02 20.30 Gent I - Dender C       14-2

6C 20113 za 23/03/02 10.00 Dender D - Hamme J       1-15

 

2de Provinciale B

 

1

Rooigem-Gent B

20

18

1

1

226

94

37

2

Temse A

20

17

3

0

222

97

34

3

Madelon A

20

14

3

3

211

109

31

4

Ronse A

20

12

6

2

192

128

26

5

Sleidinge B

20

9

10

1

163

157

19

 

Meteor A

20

9

10

1

162

158

19

7

Dender A

20

9

11

0

137

183

18

8

De Pinte A

20

6

11

2

124

196

14

 

Palet A

20

6

12

2

145

175

14

10

Hamme E

20

6

13

1

126

194

13

11

Rooigem-Gent D

20

5

15

0

115

205

10

12

Gemo E

20

2

17

1

96

223

5

 

3de Provinciale C

 

1

Egmont A

20

19

0

1

241

79

39

2

Melsele B

20

14

3

3

198

122

31

3

Galmaarden C

20

13

4

3

207

113

29

 

Hamme F

20

14

5

1

194

126

29

5

Erembodegem A

20

9

8

3

163

157

21

6

Wetteren B

20

9

9

2

167

153

20

7

Gemo F

20

7

10

3

152

168

17

8

Dender B

20

6

10

4

147

173

16

9

Lede

20

5

12

3

141

179

13

 

Stekene E

20

5

12

3

123

197

13

11

St. Niklase F

20

6

14

0

109

211

12

12

Rooigem-Gent F

20

0

20

0

78

242

0

1

Egmont A

20

19

0

1

241

79

39

1

Gent I

20

17

3

0

222

97

34

2

Schendelbeke B

20

15

5

0

214

105

30

3

Gemo K

20

11

7

2

178

142

24

4

Knal H

20

11

9

0

175

145

22

 

Sterke Stut D

20

10

8

2

151

169

22

6

Egmont E

20

10

9

1

149

171

21

7

Ronse E

20

9

10

1

145

175

19

8

Galmaarden H

20

6

11

3

142

178

15

 

Palet C

20

6

11

3

140

180

15

10

Meteor E

20

6

12

2

125

195

14

11

Dender C

20

5

13

2

141

179

12

 

Erembodegem D

20

4

12

4

137

183

12

 

6de provinciale C

 

 

6de Provinciale C

 

 

 

 

 

 

 

1

Lobos F

20

17

2

1

229

91

35

2

Hof ter Burst C

20

15

3

2

199

121

32

3

D'leeuw 2001 B

20

15

5

0

203

117

30

4

D'leeuw 2001 A

20

11

6

3

193

127

25

5

St. Niklase J

20

12

8

0

176

144

24

6

Hamme J

20

10

9

1

162

158

21

7

Wetteren E

20

7

12

1

131

189

15

 

Sterke Stut E

20

6

11

3

130

190

15

9

Lobos G

20

7

13

0

138

182

14

 

St. Niklase K

20

6

12

2

126

194

14

11

Egmont F

20

5

15

0

131

189

10

12

Dender D

20

2

17

1

102

218

5

 

 

 

Jeugd

 

B 16J10 zat 23/02/02 10.00 Dender A - Meteor B             0-10

C 16J16 zat 23/02/02 10.00 Wetteren - Dender B          8-2

B 16J08 zat 23/02/02 10.00 Ronse A - Dender C            7-3

C 16J14 zat 23/02/02 14.00 Stekene A - Dender D          10-0

 

B 17J10 zat 02/03/02 10.00 bye - Dender A

C 17J16 zat 02/03/02 10.00 bye - Dender B

B 17J08 zat 02/03/02 14.00 Gemo C - Dender C        8-2

C 17J14 zat 02/03/02 10.00 bye - Dender D

 

B 18J08 zat 16/02/02 10.00 Dender C - Gemo A       1-9

B 18J10 zat 16/02/02 10.00 Dender A - Grimminge       9-1

C 18J14 zo 03/03/02 10.00 Dender D - Gemo B        1-9

C 18J16 zat 16/02/02 10.00 Dender B - Sterke Stut  2-8

 

B 19J10 zat 16/03/02 10.00 Dender A - Galmaarden       5-5

C 19J16 zat 16/03/02 10.00 Dender B - Melsele       1-9

B 19J08 zat 16/03/02 10.00 Ronse B - Dender C            1-9

C 19J14 zon 10/03/02 10.00 Dender D - Stekene B           10-0

 

B 20J07 zat 23/03/02 10.00 bye - Dender A

C 20J13 zat 23/03/02 10.00 Dender B - Lobos         0-10

B 20J08 zat 23/03/02 10.00 Meteor A - Dender C            10-0

C 20J14 zat 23/03/02 10.00 bye - Dender D

 

Jeugd B

 

1

Meteor A

17

16

0

1

155

15

33

2

Gemo A

16

13

3

0

120

40

26

3

Ronse A

16

10

4

2

87

73

22

4

Gemo C

17

9

7

1

99

71

19

5

Grimminge

16

6

6

4

75

85

16

6

Meteor B

16

6

9

1

69

91

13

 

Galmaarden

17

5

9

3

69

101

13

8

Dender C

16

3

10

3

55

105

9

9

Dender A

16

3

11

2

48

112

8

10

Ronse B

17

2

14

1

43

127

5

 

Jeugd C

 

1

Stekene A

15

14

0

1

132

18

29

2

Melsele

14

11

3

0

102

38

22

 

Wetteren

14

11

3

0

96

44

22

4

Gemo B

14

9

5

0

85

55

18

5

Sterke Stut

15

6

7

2

82

68

14

6

Lobos

15

3

9

3

52

98

9

7

Stekene B

15

4

11

0

37

113

8

8

Dender D

14

2

11

1

31

109

5

9

Dender B

14

1

12

1

33

107

3

 

Graag hadden we zeer snel duidelijkheid over het aantal ploegen dat we volgend seizoen moeten opstellen. We denken eraan twee herenploegen bij te maken: n met spelers van Ninove en n met spelers van Erembodegem. Veel zal natuurlijk ervan ook afhangen of we in Ninove een bijkomende zaal vinden. Wie van Ninove (jeugd en volwassenen) en van jeugdspelers van Erembodegem bereid is te spelen bij de heren, laat het aan de voorzitter zo rap mogelijk weten! We gaan ook minimum n veteranenploeg in het leven roepen. Of we ook een damesploeg kunnen vormen, zal nog worden bekeken.

4. Wedstrijden in de maand april

Voor de jeugd

 

B

21J08

za 13/04/02

10.00

Dender A

Dender C

C

21J14

za 13/04/02

10.00

Dender B

Dender D

Niels Stevens Tim Devriendt Michael Van der Schueren

Tim Fauconnier Michael Aerts Miguel De Waegeneer

Gregory Hullebroeck Thomas Hullebroeck Damy Dumont

Pieter Jan De Schrijver Jens Brack Joost Dumeez

B

22J07

za 20/04/02

10.00

Dender A

Ronse A

Stefanie Fauconnier Michael Aerts Joris de Bie

B

22J08

zo 14/04/02

10.00

Dender C

Galmaarden

Niels Stevens   Ken Bellemans - Tim Devriendt

C

22J13

za 20/04/02

10.00

Dender B

Stekene A

Tim Fauconnier Jens Brack Miguel De Waegeneer

C

22J14

za 20/04/02

14.00

Melsele

Dender D

Michael Van der Schueren Gregory Hullebroeck Damy Dumont

Laat op tijd weten of je al of niet kunt spelen, zodat we in staat zijn voor een vervanger(ster) te zorgen.

 

3.     Hernieuwing lidmaatschap

 

Het secretariaat van de club zal je nu al de inschrijvingsformulieren voor volgend seizoen overhandigen. Vul die correct in en bezorg ze terug aan de voorzitter of de secretaris. We moeten vrij snel weten met hoeveel ploegen we volgend seizoen zullen aantreden.

Het lidgeld bedraagt voor 2002-2003:

42,50 voor de jeugd,

55 voor de volwassenen

25 voor recreanten.

Het lidgeld wordt het beste gestort op onze rekening:

068-2117955-84 van TTC Dender

Je kunt het ook contant betalen aan een van de bestuursleden, maar vraag dan zeker een betalingsbewijsje. Wie vr 15 juli 2002 zijn lidgeld niet heeft betaald, wordt niet op de sterktelijst geplaatst en zal dan zeker het competitiebegin moeten missen.

 

 

4.     Allerleitjes

 

a.      Vijf spelers hebben deelgenomen aan de Paasstage Tafeltennis in Oosterzele van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 april: Bert Achtergaele (tegelijk chauffeur), Stefanie en Tim Fauconnier, Jens Brack en Magali Wynant.

b.      Twee jeugdspelers hebben deelgenomen aan het BLOSO-Tafeltenniskamp in het BLOSO-Sportcentrum in Oordegem-Lede van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april: Kevin Van der Straeten en Michael Van der Schueren.

 

 

Hoofdredactie Het Paletje: Bert Achtergaele, Aalstersesteenweg 409, 9400 Ninove
Tel. en fax: 054/33 80 80 gsm: 0475/78 07 75 E-mail: bekoka@escape-systems.com